Mobila living la comanda in Cluj Napoca

Lucrari Realizate si Idei

Cititi mai multe despre mobila de bucatarie.
Mobila de living este cea care da un stil casei, si care va poate influenta starea de spirit. Mobila pentru living trebuie sa reflecte stilul proprietarilor si sa adopte personalitaea acestora.
Pentru mai multe informatii accesati paginile mobila living, cum amenajam corect livingul si idei de asezare mobila living.
Este indicat ca mobila din sufragerie sa fie adaptata nevoilor locatarilor si nu invers, asa ca daca aveti mobila ce pare potrivita camerei de zi nu o inghesuiti pe toata in aceasta camera, daca nu va este utila.

Mobila living la comanda in Cluj Napoca

Mobila de living se combina si se adapteaza in functie de personalitate, mobila veche se poate combina perfect cu mobila noua pentru ca ambele au o mare toleranta daca sunt combinate in proportii optime. In functie de mobila care are pondera cea mai mare stilul poate fi vintage sau retro atunci cand combinati mobila veche cu cea noua.
Indiferent de dimensiunile livingului acesta trebuie impartit pe zone de interes: canapeaua si zona televizorului , zona in care se afla biblioteca, zona de luat masa, zona in care ne intalnim cu prietenii etc.
Amenajarea si decorarea cu bun gust a sufrageriei este importanta si pentru ca, fiind singurul spatiu in care intra toti invitatii, poate fi considerata cartea de vizita a intregii case. Sufrageria este un spatiu multifunctional in care ne relaxam alaturi de familie si prieteni, vizionam filme sau savuram o cafea intr-o dupa-amiaza linistita.
Atunci cand locuiti intr-un apartament sau intr-o casa cu o suprafata nu foarte generoasa si bucataria este mica veti fi nevoiti sa atribuiti mai multe functii celei mai mari camere din casa. De obicei cea mai mare camera este livingul sau camera de zi si va recomandam sa va concentrati pe solutiile de impartire pe mai multe zone de interes pentru acest spatiu.
Pe langa zona de relaxare care se compune din canapea si unul sau doua fotolii plus masuta de cafea si televizorul amplasat pe o comoda sau integrat intr-o formatie de corpuri din mai multe module puteti amenaja in living si o zona de luat masa sau o zona de lucuru.
Zona de relaxare este formata din piese de mobila si accesorii concepute special pentru petrecerea timpului liber langa televizor, cititnd o carte sau stand de vorba cu prietenii. Aceasta zona ocupa in trecut tot livingul: canapeaua si fotoliile se asezau de-a lungul unui perete si bliblioteca si TV-ul in fata lor de-a lungul celuilalt perete. Centrul incaperii se lasa gol sau se umplea cu o masa inconjurata de scaune.
In prezent mobila nu se mai aseaza asa,si mobila se amplaseaza in functie de lumina. Puteti pune canapeaua si fotoliile in partea mai intunecata pentru a vedea mai bine la TV si pentru a beneficia de o luminozitate optima puteti pune un lampadar langa canapea.
Spre deosebire de moda de acum 20-40 de ani masa nu mai este o vedeta in living fiind plasata intr-o extremitate a incaperii si nicidecum in centrul sau. Cel mai bun loc este langa fereastra si pentru a beneficia de cea mai buna luminozitate. Daca forma camerei nu va permite sa asezati masa langa ferestre asezati-o in asa fel incat sa nu va incomodeze si sa nu va ia prea mult din suprafata incaperii.
Pentru a delimita vizual aceasta arie de interes puteti decora intr-un mod inedit peretele care se afla in dreptul mesei imbracand peretele cu un finisaj frumos: caramida aparenta, tapet decorativ, piatra naturala etc. Nu uitati sa asigurati o iluminare buna in aceasta zona montand deasupra ei si o lustra frumoasa.
Daca cele doua zone de activitate nu v-au ocupat intreaga incapere mai puteti sa amenajati si un spatiu mic de lucru pentru pc sau pentru laptop. Nu aveti nevoie de foarte mult spatiu si este suficient si un colt al camerei. Este important sa il dotati cu un birou comod si practic dar si cu o sursa de iluminat. In cazul in care suprafata pentru living nu va permite sa montati un birou, va puteti limita la o polita dragutia suficient de mare pentru un laptop si cateva maruntisuri.