Mobilier bucatarii la comanda in Cluj

Lucrari Realizate si Idei

Cititi si despre mobilier dressing.
Daca doriti sa aveti bucataria perfecta atunci trebuie sa va ganditi la mobila de bucatarie la comanda. Aveti doar avantaje si eliminati numeroase complicatii, unele din ele foarte neplacute. Bucatariile normale sunt de cele mai multe ori mici sau medii.
Pentru mai multe informatii accesati paginile amenajarea bucatariilor mici, despre mobila de bucatarie si idei de alegerea mobilierului de bucatarie.

Mobilier bucatarii la comanda in Cluj

Ofertele bucatariilor gata fabricate pot fi prea mici sau prea mari iar varianta modulelor combinate este o alta bataie de cap pentru ca piesele nu se imbina, pot sa nu se potriveasca sau sa nu arate bine impreuna.
Mobila de bucatarie la comanda este exact asa cum va doriti, este confectionata din materiale de calitate si aveti posibilitatea de a alege elementele de feronerie, culorile si elementele de feronerie, este perfecta pentru spatiul si modul in care urmeaza sa organizati bucataria, este functionala si adaptata la nevoi .
Stabiliti exact ce doriti si ce nevoi reale aveti. Este indicat pentru o simulare sa utilizati cutii de carton si ziare si sa va imaginati in mod real bucataria. O sa va dati seama mai bine de ce anume aveti nevoie, mult mai bine decat in cazul in care utilizati un plan pe hartie.
Nu uitati sa luati in calcul si directia in care se vor deschide greamurile, usile si pozitionarea grinzilor si a tevilor.
De cate ori nu vi s-a intamplat sa nu aveti la indemana ustensilele de bucatarie si sa vi se para ca nu aveti destul loc pentru a va desfasura activitatea sau ca traseul pana la frigider este mult prea lung. Pentru a evita toate aceste probleme ar trebui sa ganditi in mod ergonomic spatiul din bucatarie si sfaturile de la specialisti sunt mereu binevenite. In primul rand pentru a valorifica perfect spatiul ar trebui sa cumparati mobila de bucatarie la comanda.
Principala regula de amenajare pentru o bucatarie este regula triunghiului, conform cu aceatsa laturile imaginare ale unui triunghi sunt alcatuite din linii care vor uni cele trei puncte de interes ale bucatariei: frigiderul, plita si chiuveta. Suprafata va fi utilizata eficient cand suma celor trei laturi va fi cuprinsa intre 4 si 6 m. In cazul in care perimetrul triunghiului este mai mic de 4 m rezultatul va fi un spatiu mult prea inghesuit pentru a desfasura corect activitatile. In cazul in care acelasi perimetru depaseste 6 m veti constata ca trebuie sa depuneti un efort mare cand veti lucra in bucatarie.
Este de preferat ca incaperea sa fie luminata natural si sa fie foarte bine aerisita, neaglomerata si spatioasa si este bine sa nu inghesuiti prea multe obiecte decorative in bucatarie.
Stabiliti o distinctie clara intre elemente de apa si elemente de foc. Evitati alaturarea lor pentru a reduce posibilitatea de a se produce accidente. Din acelasi motiv este indicat sa nu pozitionati plita sau masina de gatiti langa o sursa de aer.
Ganditi bucataria in asa fel incat pe blatul de lucru sa depozitati cat mai putine obiecte. Puteti adauga mai multe sertare pe care sa le puteti deschide usor, eventual cu sisteme push to open. In cazul in care utilizati manere aveti grija ca acestea sa nu iasa in relief mai mult decat marginea blatului de lucru pentru ca apare riscul sa va loviti.
Dimensionati corpurile suspendate in asa fel incat sa fie pe cat posibil de inalte, chiar pana la tavan sau terminati-le cu o grinda si in acest mod evitati depunerea prafului care in asociere cu aburii devine foarte greu de curatat.
Protejati peretele de deasupra blatului cu mai multe materiale precum sticla colorata securizata, placi ceramice, aluminiu, inox etc si confectionati blatul de lucru din materiale usor de curatat si care sa reziste la zgarieturi.
Pentru ca bucataria trebuie sa fie un spatiu relaxant si cald va recomandam sa alegeti culori deschise.
Daca doriti un design mai animat si spatiul este suficient de mare puteti utiliza tonuri inchise.