Mobila Dormitor

Lucrari Realizate si Idei

TAGS:MOBILA DORMITOR LA COMANDA CLUJ,Mobila dormitor cluj,DORMITOARE CLUJ LA COMANDA,MOBILIER DORMITOR PAL CLUJ,PATURI CLUJ,MOBILIER DE DORMITOR CLUJ,DORMITOARE CLUJ NAPOCA,MODELE MOBILA DORMITOR CLUJ

Mobila dormitor la comanda cluj- executam mobilier dormitor la comanda in cluj napoca : paturi, comode tv, dressing, dulapuri, noptiere.

Mobilierul de culoare inchisa este din ce in ce mai popular in randul celor care isi amenajeaza locuinta. Acest tip de mobilier este elegant, usor de intretinut si poate fi decorat cu diverse obiecte colorate.Prima regula de care trebuie sa tii cont atunci cand decorezi dormitorul cu mobila neagra este sa eviti contrastele puternice de culori. Evita culorile foarte puternice sau fluorescente, care vor crea o atmosfera mult prea incarcata. Dormitorul trebuie sa fie o incapere linistita, care sa predispuna la somn si relaxare. Culorile foarte puternice vor dezechilibra acest lucru, iar dormitorul va deveni o incapere obositoare. Este astfel indicat sa alegi doar cateva tonuri de culori, care sa scoata in evidenta un si care sa ofera intimitate si caldura.Vopseste peretii in culori calde Aceeasi regula trebuie sa o aplici si peretilor, care nu trebuie vopsiti in culori tipatoare. Atunci cand ai un mobilier negru , iti doresti ca aceste obiecte sa iasa in evidenta. Astfel, daca vei avea si pereti in culori puternice, frumusetea mobilierului se va diminua.In plus, atunci cand peretii sunt vopsiti in culori tari sau inchise, camera va parea mai mica, mai intunecata si mai aglomerata.Astfel, pentru peretii dormitorului cu mobilier negru este indicat sa alegi culori neutre sau calde. Cele mai potrivite culori sunt alb, tonurile calde de rosu, albastru sau verde. Evita peretii de culoare albastru inchis, maro sau rosu aprins.
Accesorizeaza camera cu obiecte colorate

Pentru a scoate mobilierul negru in evidenta, este recomandat sa decorezi cu covoare mari, in culori deschise care insa sa fie in ton cu peretii. Podelele de culoare deschisa creeaza un contrast placut cu mobilierul negru. In acelasi timp, camera va parea mai mare si mai luminoasa.

Accentueaza mobilierul negru cu ajutorul decoratiunilor colorate, care sa ofere dormitorului o atmosfera placuta. Poti folosi paturi, vaze, draperii sau tablouri colorate si luminoase, care sa creeze un contrast frumos cu mobilierul negru. Ai grija insa ca aceste accente de culoare sa fie in ton cu peretii.De exemplu, daca peretii sunt albstru deschis, foloseste obiecte de decor in culori precum turcoaz, mov si diverse tonuri de albastru.
Lumineaza dormitorul

Mobilierul de culoare inchisa face ca incaperea sa fie mai intunecata si mai mica. Pentru a evita acest lucru, este indicat sa lasi cat mai multa lumina sa patrunda in camera. Lumina naturala creeaza o atmosfera placuta si mareste incaperea.Este indicat sa eviti sa folosesti mobilier inchis la culoare in camerele intunecate, cu ferestre mici sau aflate la subsol. Pentru a lumina incaperea poti folosi si veioze sau lampi pe care sa le instalezi in diverse colturi ale dormitorului.De asemenea, si modul in care aranjezi mobilierul contribuie la atmosfera generala din dormitor. Incearca sa nu aglomerezi toate piesele de mobilier intr-un singur loc. In dormitor, patul trebuie sa fie piesa centrala, care sa atraga atentie, iar celelalte obiecte de mobilier sa fie decorate cu obiecte deschise la culoare.