Mobila Bucatarie

Lucrari Realizate si Idei

Proiectam si executam mobila de bucatarie la comanda în Cluj. Livram gratuit în judetul Cluj si județele învecinate.
Remodelarea bucatariei nu e tocmai un proces usor. Designul mobilei de bucatarie nu poate fi tratat cu superficialitate, ceea ce poate duce la crearea unui spatiu mai putin primitor. La inceperea unui astfel de proiect, trebuie sa tinem cont de spatiul de gatit, locul de pregătire a mâncărurilor, poziția ușilor si a sertarelor sa fie logica , dar și amplasarea mesei și a scaunelor astfel încât sa va bucurați la maxim de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Proiectanții noștrii de mobilier de bucatarie din Cluj-Napoca vor fi atenți la toate aceste aspecte când vor desena piesele de mobila pentru bucătăria dumneavoastră.

Mobila pentru bucatarie se poate realiza în baza unei schițe sau a unei poze oferite de client, cu utilaje profesioniste și materiale de înalta calitate.
Mobila se poate realiza din pal combinație cu mdf de orice culoare, sticla, rame aluminiu, accesorii Blum, canturi abs.

Limita imaginației este singura limita a echipei noastre de experți proiectanți în mobilier.

Livrare gratuita în Cluj-Napoca si împrejurimi.

tags:mobila bucatarie cluj,producator mobila bucatarie cluj din pal si mdf,mobilier bucatarie in cluj,mobila bucatarie la comanda cluj,bucatarii mdf cluj,modele mobila bucatarie cluj napoca,mobilier pentru bucatarii cluj,mobila si mobilier bucatarie cluj la comanda,mobilier bucatarie la comanda cluj,mobila personalizata bucatarie cluj,mobilier personalizat cluj-mobilier bucatarie